hotspots & tips | Rotterdam

Als Rotterdamse geniet ik graag van al datgene dat de stad mij te bieden heeft. En dat is veel, heel veel. Het is leuk en inspirerend om te horen en zien wat andere ondernemers doen en durven. Na een drukke ochtend loop ik soms even de stad en wandel wat rond. Het is goed om te ontspannen en zo kom ik nieuwe leuke adresjes tegen.

Toen ik klein was dacht ik alleen gelukkig te kunnen worden als ik bepaalde dingen had bereikt. Ik wilde àlles zien/hebben/kennen en vooral NU. Of dat nou mijn carrière betrof of kunst, mode, muziek, of het bezoeken van allerlei evenementen of horeca (lekker eten en een beetje drinken). Het fijne van ouder worden is dat alles in een ander perspectief komt te staan. ‘Het hoeft allemaal niet meer zo snel want kwaliteit is belangrijker’. Gelukkig kwam ik daar al vroeg ‘oud’ achter en wat resteert is kalmte en brede interesse.

Zeggende ‘het hoeft allemaal niet meer zo snel’ maar wat ik doe, wil ik nog wel heel goed doen. Ik geniet van werken en krijg daar veel voldoening van. Dankzij mijn zzp’er schap heb ik ook een bepaalde vrijheid. En de wereld is prachtig en biedt veel moois maar de stad waarin ik woon en van waaruit ik werk vind ik fantastisch.
Rotterdam is bruisend op allerlei gebieden. Via deze pagina en de Rotterdamse hotspot & tips berichten wil ik jou graag informeren over leuke (Rotterdamse of regionale) evenementen, winkels, locaties en meer.
Deze bedrijven, winkels, activiteiten en meer inspireren mij en wellicht dus jou ook. Via deze pagina krijg je een keur aan horeca, winkels op het gebied van fashion, beauty en meer te zien. Klik op de afbeeldingen en je krijgt de informatiepagina te lezen.

 

Rotterdamse Markthal
Rotterdamse architectuur  toonaangevend
Rotterdamse Coolsingel heeft een hypermoderne vestiging van hamburgerketen McDonalds
McDonald’s    Coolsingel      Rotterdam
Rose Rouge in Rotterdam (Benthuizerstraat 35B)
Rose Rouge    Rotterdam
Van woensdag 11 t/m zaterdag 14 april staat Rotterdam in het teken van het SportFilmFestival! Vier dagen lang kun je genieten van de mooiste sportfilms en documentaires van internationaal niveau, talkshows met bekende gasten uit de film- en sportwereld, muziek en een hapje en drankje. Dit alles op de Kop van Zuid met LantarenVenster als centrale locatie. Een uniek festival, waar je bij moet zijn!
11-14 april 2018 Rotterdam SportFilmFestival

 

 

 

 

 

 

Kindermuziekweek 2018 Rotterdam
6-15 april 2018  Rotterdam kindermuziekweek
Zola Meent Rotterdam
Zola Female                    & Zola Male

 

 

 

 

 

 

Deze pagina en informatievoorziening is nu nog in een beginstadium. Graag maak ik je zo snel mogelijk kennis met zoveel mogelijk leuks kennis in/uit Rotterdam.
Als je suggesties, correcties en aanvullingen hebt, laat het mij dan alsjeblieft weten via info@supportinhuren.nl

Carla van Hemert
oprichter Support Inhuren www.supportinhuren.nl
Van Hemert Communicatie
ondernemer in hart en nieren en vooral levensgenieter