WIE is ‘t?

support inhuren | www.supportinhuren.nl is een initiatief van Carla van Hemert. Van Hemert heeft een zeer ruime werkervaring. Geboren in 1963 verhoogde ze al vroeg haar zakgeld door veelvuldig in de horeca te werken. Na haar schooltijd was een dubbele baan als office manager bij een handelmaatschappij en directiesecretaresse van een interim manager een hele tour maar ’t maakte dat ze veel leerde en efficiënt, snel en flexibel leerde werken. Van het inkomende toerisme, een architectenbureau en als Directie assistent bij een grote touroperator leerde ze veel.

Het werken met een OR, Raad van Commissarissen, grote èn kleine groepen, 1-op-1 of op afstand met een opdrachtgever in het buitenland of zelfs een lid van het Koninklijk Huis; ze deed (en doet) dat allemaal met veel verve, plezier en vooral professionalisme. Sinds 2007 is Carla ZZP’er en in die hoedanigheid combineert ze regelmatig reizen met werken voor opdrachtgevers.

Van AccountView tot Adobe Indesign, van de organisatie van een evenement tot het incasseren van openstaande facturen; ze draait haar hand daar niet voor om. Overigens beschikt Carla over een groot netwerk en schroomt dus niet andere experts in te huren als dat nodig is.

Misschien nog leuk om te weten
In 2014 wilde de man van Carla adverteren in een Nederlandstalig magazine aan de Spaanse Costa del Sol. Het desbetreffende blad wilde, om concurrentie redenen van een klant van hen, de advertentie van het financiële product van haar man, niet plaatsen (…) Deze weigering leidde tot een idee van haar man; “we gaan zelf een magazine op de markt brengen aan de Costa del Sol (Spanje) voor de Nederlandstalige markt”. Carla zou wat hand- en spandiensten verrichten maar riep al snel ‘laat mij dat allemaal maar zelf doen’. En dus werd in samenwerking met een ontwerpster, het (indertijd nog) glossy magazine ontworpen. September 2014 lanceerde Van Hemert het magazine tijdens een groot feest met 200 gasten in San Pedro de Alcánara, vlakbij Marbella. Vanaf 1 januari 2017 is het magazine in handen van iemand anders en daarmee veranderde ook de stijl en het uiterlijk van het blad.

ESpecial Life Magazine gemaakt door Carla van Hemert ESpecial Life Magazine gemaakt door Carla van Hemert ESpecial Life Magazine gemaakt door Carla van Hemert

 

Carla van Hemert | Rotterdam | Dubai 2018 | privé foto
Carla van Hemert | Rotterdam | Dubai 2018 | privé foto